ОГЛАСИ

Доколку ви е потребна работа бидете дел од тимот на Ресторан Стар Мотел - Готвачи  - Помошници во кујна - Келнери  - Шанкерки Информации на телефон:  078 / 260 - 205
ДАДИ Компани - Виница има потреба од :
Инспирација до совршенство со брзите и потрошувачки кеш кредити  - Брз одговор  - Без скриени трошоци - Со револвинг кредитот на Финансиски крeдитен центар БС одобрувањето зависи само од вас. Средствата ги добивате на персонализирана Diners club картичка, која можете да…
Фaрма од Кочани има потреба од вработување на две лица.       - Oпшт работник на свињарска фарма - Tракторист     Одлични услови за работа и плата по договор.      Контакт :  071 271 229    …
Модната конфекција ЕКСКЛУЗИВ има потреба од:
Текстилната компанија Делтекс од Кочани ги повикува сите заинтересирани лица кои сакаат да се вработат да
Жито Маркети вработува продажен персонал. Аплицирајте веднаш на 077 615 479 или доставете ја
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили Кај другите 49.50 денари, кај НАС по цена од 47.50 денари за литар Намалена емисија на штетни гасови Александрија LPG – за подобра заштита на животната…
Поради зголемување на производните капацитети конфекцијата АМОР-Компани Кочани има потреба од:   - 1 бригадирка   - 20 шивачки/шивачи на обична машина со работно искуство за работа на неопределно време   - 2 рачни работнички   Пријавувањето е лично во…